Met 1 frame tot in de eeuwigheid


Kijk verder waar andere stoppen met kijken

About Me


Pixel Dizign

Wie ben ik:

Hendrik Rijnierse, in Amsterdam geboren fotograaf gevestigd in Zeewolde.

Na een betere camera van mijn vader te hebben geleend is mijn passie voor fotografie uit de hand gelopen
Zelf heb ik nooit een formele scholing gevolgd maar ben nooit gestopt me zelf te onderwijze door het lezen van boeken, het volgen van online educatie en de goeie ouwe vertrouwde experimenten.

Na een lange leerweg en en aantal verschillende camera’s ben ik in 2014 naar de Kamer van Koophandel gegaan en heb Pixel Dizign opgericht met als doel uit te groeien tot een bloeiend bedrijf waar ik mijn passie kan uitoefenen.

Mijn motto is: “Kijk verder waar ander stoppen met kijken”

 

Hoe doe ik het:

Voor het vastleggen van de foto’s werk ik zowel met daglicht als flitsers. Elke foto vraagt om een eigen aanpak, daarbij zal ik creatief zijn in het sturen van het licht en creëren van schaduw.

Voor mijn nabewerking maak ik gebruik van Capture One, Affinity Photo en Affinity Disigner.
En, voor grote projecten worden specifieke materialen ingehuurd.

Wat ik doe:

Waar ik me vooral mee bezig houd is het fotograferen van mensen, op allerlei manieren,  van snelle reportage fotografie tot de uitgebreide fotoshoots in een studio of ergens op een buiten locatie waar dan ook ter wereld.
Wat de opdracht ook is, het doel blijft mensen te raken met een foto die een verhaal vertelt. Dit kan zijn door te werken met mooi licht, met onscherpte, gevarieerde standpunten, creativiteit en kleuren, maar vooral door de interactie met de mensen onderling en de omgeving.